Webapplicatie

website of Webapplicatie


Websites

Webdesign

Uw website is een online presentatie van uw bedrijf die 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar is. Deze website moet er goed uitzien en aansluiten op uw huisstijl, een duidelijke menu opbouw hebben en goed vindbaar zijn op het internet.

Statische of dynamische website

Het verschil tussen deze website's is dat de pagina van een statische website al bestaat op de server en in zijn geheel wordt opgehaald, terwijl een pagina van een dynamische website pas wordt samengesteld op het moment dat de bezoeker de pagina bekijkt. De content wordt geladen uit een database, hierdoor is het mogelijk door met behulp van een CMS (Content Managment System) de pagina's makkelijk aan te passen. Hier is geen specifice kennis voor nodig.

In elke website is het mogelijk om een CMS te maken, dit kan voor een enkele pagina (zoals nieuwsberichten,aanbiedingen/akties) maar ook voor de gehele website.

Restylen website

Naast het maken, restylen wij ook bestaande website's. Als u niet meer tevreden bent met uw huidige website omdat het ontwerp van de website niet meer overeenkomt met u huidige huisstijl of omdat deze niet goed te vinden is op internet. Mischien wilt u wel een (kleine) aanpassing of uitbreiding, ook hier helpen wij u graag bij.

Domeinnaam en hosting

Een domeinnaam is uw adres op het internet, via bijvoorbeeld www.uwnaam.nl komt u uit op uw stukje hosting ruimte. Op deze ruimte staat uw website geinstalleerd. Voor beide diensten hebben wij een voor u passende oplossing, voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.Webapplicaties

Steeds meer bedrijven ontdekken het gemak van een web applicatie. Als de applicatie op een webserver is geïnstalleerd werkt elke cliënt binnen het bedrijf zolang er maar een browser op geïnstalleerd staat. De web applicaties van tegenwoordig zijn minimaal net zo snel als een Windows applicatie, mocht u interesse hebben dan helpen wij u graag verder.

Intranet

Er wordt vaak te weinig aandacht besteed aan interne communicatie in een bedrijf of instelling. Dit kunt u optimaliseren door het implementeren van een intranet. Een intranet is een website die alleen intern bij een bedrijf beschikbaar is, dit kan ook over meerdere vestigingen verdeeld zijn. Deze website is dus niet aangesloten op het internet en dus ook niet van een zomaar beschikbaar voor iedereen. voorbeelden

  • Interne memo's
  • Procedures
  • Templates brieven, presentaties
  • Interne telefoonlijst (met foto)
  • Urenregistratie
  • Prikbord
  • Standaard formulieren aan te bieden die na het invullen naar de juiste mensen gemaild wordt, denk aan ziekmeldingen ect.
  • Frequently Asked Questions (FAQ) kunnen bekijken en berichten kunnen plaatsen
Het is zelfs mogelijk om per pc of gebruiker content of bestanden juist wel of niet aan te bieden. Bij automatiseringssystemen die niet helemaal op elkaar aansluiten kan er met behulp van intranet mogelijk nog voor een koppeling worden gezorgd. Neem vrijblijvend contact met ons op als u hier meer informatie of advies over wil hebben.

Extranet

We hebben het over een extranet op het moment dat we in een met wachtwoord beveiligde omgeving komen, dit kan een complete website zijn maar ook een gedeelte daarvan. voor klanten Door dat de klanten zich moeten aanmelden weet u precies wanneer en hoe vaak een klant op uw extranet aanwezig is, doordat u wie zich heeft aangemeld, kunt u prijzen en aanbiedingen daar aan aanpassen. voor medewerkers Uw medewerkers kunnen op deze manier veilig bij de (live) gegevens die ze nodig hebben om thuis of bij de klant aan de slag te kunnen. Ook is het natuurlijk mogelijk om het intranet of gedeeltes daarvan via extranet aan te bieden.Webservices

Webservice / API

Webservices wat zijn dat en wat kan ik er mee? Een webservice is niks anders een functie die meestal via internet kan worden aangeroepen. Hierdoor is het mogelijk om in uw website, windows applicatie of uw App kennis te gebruiken die u niet zelf in huis heeft.

voorbeeld

Een heel mooi voorbeeld hiervan is het opvragen van een adres aan de hand van een postcode en huisnummer, door een webservice van derde aan te roepen op de achtergrond in uw applicatie krijgt u altijd de juiste gegevens zonder dat u dit hoeft te onderhouden.

Mocht u hier nog vragen over hebben of advies over de mogelijkheden kunt u altijd vrijblijven contact met ons opnemen.Webshop

Algemeen

Webshops zijn er in vele soorten en maten, van helemaal op maat gemaakt tot een "webshop as a service" waar je alleen nog je artikelen in hoeft te leggen. Wij helpen u graag vanaf het maken van de juiste keus tot het vullen van uw webshop.

Neem voor meer informatie contact met ons op.